

## **SPERO MELIORA** - I HOPE FOR BETTER THINGS

## **SENIOR PHASE ASSESSMENT DIET JANUARY 2020**

Date	Time	Duration	Exam	Level	Venue
Wednesday 8 <sup>th</sup> January	Individual timings will be		Music Practical Performance Examination	All levels	Music Department
Thursday 9 <sup>th</sup> of January	issued		Music Practical Performance Examination	All levels	Music Department
Friday 10 <sup>th</sup> of January			Music Practical Performance Examination	All levels	Music Department
Monday the 13 <sup>th</sup> of	8.45-11.00	2h	Administration paper 1	Nat 4 / Nat 5	ICT Department
January	9.00-10.30	1h30mins	English -RUAE	Higher	Games Hall / LIB / ICT x2
	11.00-12.30	1h30mins	English – Critical Reading	Higher	Games Hall / LIB / ICT x2
	1.30-2.30	1h	Biology	Nat 4	Master Class
	1.30-4.00	2h30mins	Biology	Nat 5	Games Hall / LIB
	1.30-4.00	2h30mins	Engineering Science	Higher	Games Hall
	12.30-2.00	1h30mins	English – Literary Study	Advanced Higher	Games Hall
	2.15-3.45	1h30mins	English – Textual Analysis	Advanced Higher	Games Hall
Tuesday the 14 <sup>th</sup> of	9.00-10.00	1h	English – RUAE	Nat 5	Games Hall / LIB / ICT x2
January	9.00-10.00	1h	English – RUAE	Nat 4	Games Hall/ LIB / ICT x2
	10.30-12.00	1h30mins	English – Critical Reading	Nat 5	Games Hall / LIB / ICT x 2
	10.30-11.30	1h	English – Critical Reading	Nat 4	Games Hall/ LIB / ICT x 2
	1.00-3.30	2h30mins	Business Management	Higher	Games Hall/ LIB / ICT
	1.00-3.30	2h30mins	Chemistry	Advanced Higher	Games Hall
	1.30-2:30	1h	Practical Woodworking	Nat 4/5	Games Hall/ LIB
	1.30-3.15	1h45mins	Design and Manufacture	Nat 4/5	Games Hall / LIB
Wednesday the 15 <sup>th</sup> of	9.00-11.00	2h	Politics	Higher	Games Hall / LIB
January	9.00-10.30	1hr30mins	Fashion and Textile	Higher	Games Hall / LIB
	9.00 - 10.00	1h	Health and Food Technology	Nat 4	Master class
	9.00 - 11.40	2h10min	Health and Food Technology	Nat 5	Games Hall
	11:30-12:30	1h	Photography	Higher	Games Hall / LIB
	1.30-2.30	1h	Chemistry	Nat 4	Master Class
	12.45-3.15	2h30mins	Chemistry	Nat 5	Games Hall / LIB
	12.45-3.15	2h30mins	Chemistry	Higher	Games Hall / LIB
	1.00-3.30	2h30mins	Biology	Advanced Higher	Games Hall

	1.30-3.00	1h30mins	Music	Advanced Higher	Airlie Theatre
Thursday the 16 <sup>th</sup> of	Time	Duration	Paper	Level	Location
January	9.00-9.40	40min	Maths	Nat 4	Master class
	8.45 – 10.00	1h15mins	Maths – Paper 1 – Non-calculator	Nat 5	Games Hall & L028 / L029 / LIB
	10.20-11.20	1h	Maths	Nat 4	Master class
	10.20-12.10	1h 50min	Maths – Paper 2	Nat 5	Games Hall L028 / L029 / LIB
	1.00 - 2.45	1h45mins	Modern Studies	Higher	Games Hall / LIB
	1.30-3.00	1h30mins	Art and Design	National 5	Games hall / LIB
	1.00-3.30	2h30mins	History	Advanced Higher	Games Hall
Friday the 17 <sup>th</sup> of	8.45-10.45	2h	Business Management	Nat 5	Games Hall/ LIB
January	9.00-9.45	45mins	Music	National 4	Airlie Theatre
	10.00-10.45	45mins	Music	National 5	Airlie Theatre
	9.00-10.30	1h30min	Maths – Paper 1 – Non-calculator	Higher	Games Hall/ LIB
	9.00-11.30	2h30mins	Maths	Advanced Higher	Games Hall/ LIB
	11.00-12.45	1h45mins	Maths – Paper 2	Higher	Games Hall/ LIB
	1.30-2.30	1h	Geography	National 4	Games Hall
	1.00-3.20	2h20min	Geography	National 5	Games Hall / LIB
	1.30 - 3.00	1h30mins	Administration	Higher	Games Hall/ LIB
Monday the 20 <sup>th</sup> of	9.00-10.00	1h	History	National 4	Games Hall
January	9.00-10.35	1h35min	History	National 5	Games Hall/ LIB / L029
	9.00-10.30	1h30mins	History	Higher	Games Hall / LIB
	1.00-2.30	1h30mins	French – Reading and Writing	National 5	Games Hall / LIB
	3.20-3.50	30mins	French – Listening	National 5	Airlie Theatre
	1.00-3.30	2h30mins	Drama	Higher	Games Hall / LIB
	1.00-3.30	2h30mins	Physics	Higher	Games Hall / LIB
	1.00-3.30	2h30mins	Physics	Advanced Higher	Games Hall
Tuesday the 21 <sup>st</sup> of	9.00-10.00	1h	Modern Studies	National 4	Games Hall / LIB
January	8.40-11.00	2h20min	Modern Studies	National 5	Games Hall / LIB
	8.45-10.35	1h50mins	Geography – Paper 1	Higher	Games Hall / LIB
	9.00 - 9.30	30mins	French - Listening	Higher	Airlie Theatre
	12.45-2.45	2h	French – Reading and Directed Writing	Higher	Games Hall / LIB
	12.45-3.00	2h15mins	Administration	Higher	ICT Department / LIB

Date	Time	Duration	Exam	Level	Venue
Wednesday the 22 <sup>nd</sup> of January	8.45-11.15	2h30mins	Physics	National 5	Games Hall / LIB / L029
	8.45-11.00	2h15mins	Design and Manufacture	Higher	Games Hall / LIB
	8.45-11.00	2h15mins	Design and Manufacture	Advanced Higher	Games Hall / LIB
	9.00-10.00	1h	Physics	National 4	Master class
	11.50-12.20	30mins	Spanish – Listening	Higher	L119
	12.40-1.10	30mins	Spanish – Listening	National 5	Airlie Theatre
	1.00-3.30	2h30mins	Media	Higher	Games Hall / LIB
	1.30-3.00	1h30mins	Physical Education	Higher	Games Hall / LIB
	1.30-3.00	1h30mins	Dance	Higher	Games Hall
	1.30-3.00	1h30mins	Spanish – Reading and Writing	National 5	Games Hall / LIB
	1.30-3.30	2h	Spanish – Reading and Directed Writing	Higher	Games Hall
Thursday the 23 <sup>rd</sup> of	8.45-10.15	1h30mins	Computing	National 4	Master class
January	8.45-10.45	2h	Computing	National 5	Games Hall/ LIB
	8.45-10.15	1h30mins	Computing	Higher	Games Hall/ LIB
	8.45-11.15	2h30mins	Computing	Advanced Higher	Games Hall / LIB
	11.20-12.40	1h20mins	French - Listening and Discursive Writing	Advanced Higher	L119
	1.30-3.00	1h30mins	French – Reading and Translation	Advanced Higher	L119
	1.30-2.30	1h	Music	Higher	Airlie Theatre
Friday the 24 <sup>th</sup> of	8.45-11.15	2h30mins	Biology	Higher	Games Hall / LIB
January	8.45 – 10.15	1h30mins	Spanish – Reading and Translation	Advanced Higher	L119
	8.45-10.35	1h50mins	Engineering Science	National 5	Games Hall
	9.30-12.00	2h30mins	Maths of Mechanics	Advanced Higher	
	11.00 - 1.00	2h	Art and Design	Higher	Games Hall
	11.00-12.30	1h30mins	Drama	National 4/5	Games Hall / LIB
	11.00 – 12.20	1h20mins	Spanish – Listening and Discursive Writing	Advanced Higher	L119